Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lustro

Podeszłam spokojnie
Odnaleźć siebie
W kawałku szkła
Zaciekawiona zobaczyłam
Smutne oczy
Linię prostą ust
Splątane włosy
Blizny ciała
Wylały się łzy
Niedoskonałości siebie
Obudziły ból
Wielka bezsilność
Przeciążona złość
Nie akceptacja
Kawałka szkła
W którym jestem ja.

19 717 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących
  • 3 August 2022, 23:34

    "Niby ta sama twarz co i moja a jednak obca
    Gapi się na mnie
    I tak bez końca"
    Lustra są zazdrosne, nie można im wierzyć. ;)
    Pozdrawiam.

    • Milssss

      4 August 2022, 06:15

      Odbicie w lustrze bywa przerażające ;p Czas pozbyć się luster, do piwnicy wyniosę w ciemnym lochu będą łkać wtedy może się naprawią i ukażą piękno w nas. ;)

      od yestem
    • 4 August 2022, 19:14

      Podobno wagi i lustra, to najwredniejsze wynalazki. ;)
      Do lochu? :)
      Dobre. :))