Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez tytułu

Podepcz po mnie
zostaw ślady
rysy, rysunki
drabiny
wespnę się po nich
zbuduje wieżę
niewierzących
poszukam
pisanek
życia
rys
cierpienia
na innym sercu
minus
dwa razy
ogrzeje
ociepli poranek

zaczynam od nowa

4492 wyświetlenia
57 tekstów
1 obserwujący
  • ciszaulotna

    23 August 2015, 21:31

    Dziękuje za szczerą opinię. To tylko moje miejsce, na wyglądaniu mi nie zależy.

  • Gaia

    21 August 2015, 08:10

    Ja mam wrażenie, że odklejanie to trudność powszechna, czy to pamiętnik, wiersze czy proza. Nie o mnie, ale moje. I na tym też polega indywidualność twórcy, ze patrzy poprzez pryzmat własnych odczuć i emocji. Ale nie o to.
    "Podepcz po mnie" lub "wespnę się" nie brzmi, ani nie wygląda na cokolwiek, nawet gdy wyobraźnia dopisze.

  • ciszaulotna

    20 August 2015, 23:22

    To nie pamiętnik. Czasami mam wrażenie, że teksty zostają sklejone ze mną...
    Wyobraźnia, odrobinę wyobraźni - to wystarczające.

  • Gaia

    20 August 2015, 15:18

    Jeny, po co chcesz by ktoś cię deptał. jakby odchodzić nie można było już normalnie. Czy zaczynać.