Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lovely*

Podejdź, nie wahaj się.
Co o mnie wiesz?
Nie bój się.
Spotkajmy się w parku.
Dziś będę cała sobą.
Nie mogę powiedzieć nie.
Oznajmię coś, czego nie
Można powiedzieć na głos.
Sprzedam swą duszę.
Myśli są mile ode mnie.
Wszystko za mgłą.
Czego ode mnie chcesz?
Dlaczego mnie gonisz?
Czuję się jak zakładnik.
Krążysz w moich żyłach.
Nie wiem co robić.
Nie wiem co jest prawdą.
Pokaż mi drogę,
Którą mam złamać.
Nigdy nie byłam tak wysoko.
Gdzie mój umysł.
To nawet zabawne,
Aż mnie boli brzuch.

5940 wyświetleń
85 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!