Menu
Gildia Pióra na Patronite

Burza

Podczas burzy ,gdy zamknięta w jej dźwiekach tonę i wzbijam się niczym zbuntowana muzyka.

Podczas deszczu, gdy płynę z każdą jego kroplą i opadam na ludzkie kwiaty uczuć.

...Czy żyje?

6365 wyświetleń
49 tekstów
5 obserwujących
  • Gaia

    2 July 2012, 14:39

    Bardziej. Niż ci, którzy tego nie widzą. Żyjesz.
    Burzo i Deszczu. Żywiole. Ty
    Pozdrawiam. :))

  • Archangel_Marco

    2 July 2012, 02:45

    Żyjesz bardziej niż ten, co jeno stać w miejscu pozbawion doznań takich potrafi. O wiele bardziej...