Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Podcinam żyły
To tylko chwila
Myśli do tego dążyły
Opuściła mnie siła
To one me serce obciążyły
Żyletka jedynie kusiła
Lecz te myśli mnie zmiażdżyły
Ostrze moja ręka miętosiła
Uda krwią się zwilżyły
Żyletka ugasiła
Me udręki
Ciągłe męki
Nie chcę zawieść mej rodzicielki
Dlatego jeszcze żyję
A udo swe z krwi umyję

200 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!