Menu
Gildia Pióra na Patronite

brak tytułu

Podcięte skrzydła, Kolejny raz spadam w dół
Czy życie ma jakiś wobec mnie inny plan ?
Czy musi być tak że według jego kart gram ?
Kolejne źle rozdane karty , kolejna przegrana
Czy przyjdzie czas, że moja będzie wygrana ?
Tyle pytań zadanych na które brak odpowiedzi
Czy znów się okaże, że kolejna osoba mnie uprzedzi ?
Czy to właśnie jest moja syzyfowa praca ?
Że gdy szczęście się pojawia, to po chwili ból wraca .
Nadzieja powoli we mnie umiera, wygasa jak ogień bez tlenu

9232 wyświetlenia
51 tekstów
1 obserwujący
  • 31 March 2014, 14:33

    Zgadzam się z RozaR :) Trzymaj się, to najważniesze.

  • RozaR

    31 March 2014, 14:10

    Na to wychodzi że jesteś IV liga. I do tego mazgaj .
    Ale jak to mówią ,, karta nie kobyła po pólnocy się zmieni "
    Jeszcze sobie odbijesz.