Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krwawy Ikar

podcięte skrzydła
krew z piór kapie

autorytet utracony
frasobliwie płacze

przez brak wiary
w zwinność sprytu

ciężko się wzbić
w górę na puchu

marnym z piór
zlepionych w strupy

93 720 wyświetleń
899 tekstów
21 obserwujących