Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pewnego dnia

Podążam za nocą, od światła codziennego uciekam.
W sukni białej przeplatam nić wolności.
Kiedyś jestem tego pewna, że odlecę gdzieś daleko.
Może pewnego dnia odnajdę wczoraj by wrócić do tego momentu.
W moich snach są marzenia o czarnej postaci skrywającej się w ponurej rzeczywistości.
Zatracam się w tej miłości by zacząć me życie od nowa...

5942 wyświetlenia
85 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!