Menu
Gildia Pióra na Patronite

SAMA w MROKU

Podążam samotnie słoneczną aleją
a wokół mnie drzewa pełne wisielców.

Na końcu tej drogi znajduje się staw
po brzegi pełen spuchniętych topielców.

Odwracam się nagle a za mną czerń.
Wybieram jednak powrotną drogę.

Dwa kroki na przód, zatapiam się w niej,
bo tylko w ciemności odnaleźć się mogę.

19 866 wyświetleń
285 tekstów
6 obserwujących
  • 29 May 2014, 12:30

    Samotność to wybór , nie wyrok.

  • RozaR

    29 May 2014, 10:56

    Aletak to ładnie -tylko brzydko

  • RozaR

    29 May 2014, 10:55

    Wisielcy ,krew ,mord cdn. Wisielcy, krew, mord, cdn. Wisielcy, krew, mord, cdn. Wisielcy krew mord cdn.

  • dana1596

    29 May 2014, 10:24

    w ciemności nie widać...uciekaj z tego złego świata, wyjdź do słońca, zawsze można od nowa...
    Pozdrowienia zostawiam:)