Menu
Gildia Pióra na Patronite

"...ku przeznaczeniu "

Podążaj i Ty Mój Miły
Drogą mojego serca
Tam gdzie blask dostrzegasz
W stronę słońca
Gdzie wiosna, gdzie łąka...
Tam...znajdziesz mnie
Czekam już wiek cały
Tak mi gwiazdy nakazały
Odliczam te spadające
Zbieram i kolekcjonuję je
Jak kwiaty na łące - dla Nas
Te w obrazie zapisane
W bukietach słów darowane
Jeszcze poczekam na Ciebie...
Moje Ty Kochanie.

20.01.2021
21:55

281 853 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!