Menu
Gildia Pióra na Patronite

razem ?

podąż za mną
słów mych szeptaniem
nie mów nic
by kłamstwem nie skazić chwili
gdy drogę zgubisz
nie próbuj jej szukać
pójdź dalej
a ja zrozumiem że nigdy
nie kochałaś ...

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!