Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Dar "

Podaruję Ci swój czas
Najcenniejszy dar jaki mam...
Liść który z drzewa spadł
Ten ususzony - zakładką w książce
Przygląda się wersom miłosnym
Czeka cierpliwie do wiosny
Chce się narodzic kolejny raz
Podaruję Ci swój czas
Najcenniejszy dar jaki jeszcze mam
Ten złotej godziny - wymowny taki
Ten w którym serce daje znaki
Że tylko Ty i nikt inny nie liczy się
Podaruję Ci swój wie(r)sz
Darem niech będzie też serce me
Jeśli tylko zdobędziesz na odwagę się
Wszystko dla Ciebie - Jeśli pragniesz
Jeśli wiesz Kogo tak naprawdę chcesz

Tobie dedykuję ten wiersz...zdecydowany

30.01.2021
23:18

281 870 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!