Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

podarowałeś mi
kolejny dzień swojego życia
prezent
z którym żaden inny
nie może się równać
podaruj
kolejny oddech na skórze
jeszcze jednym spojrzeniem
przeczesz włosy
zabierz tysiąc westchnień
które mam dla ciebie
tysiąc myśli
przewiazanych ciszy wstążka

11 108 wyświetleń
117 tekstów
18 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!