Menu
Gildia Pióra na Patronite

Złota klatka...

Podarowałeś piękną
złotą klatkę
która odcina dopływ
powietrza do płuc

Przy tym dusząc się
od nadmiaru emocji
gdzie niszczę w sobie
duszę wojownika

Nie potrafię trwać
nie krzycząc STOP
by móc odzyskać
wolność w Twoich sidłach...

Miłości...

09.11.2020

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących