Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wdzięczność mam niezmierną

Podarowałaś mi największy skarb..
i wdzięczność mam niezmierną po kraniec mojego świata.
To właśnie Ty nauczyłaś mnie oddechu, pierwszych kroków, smaków, uśmiechu i słów.., wszystkiego, co potrzebne będzie na następne moje lata.
A teraz powiem z serca mojego gorącym biciem,
dziękuję Tobie Mamo,
dziękuję za..
- życie

130 911 wyświetleń
871 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!