Menu
Gildia Pióra na Patronite

podarowałam sobie luksus
przelewania czasu
miękko między palcami
miseczkę niebieskich migdałów
na podwieczorek
lekkie bujanie
w malowanych słońcem
obłokach

9075 wyświetleń
61 tekstów
3 obserwujących
  • RozaR

    21 February 2014, 19:29

    Ma pewien nastój .