Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pocałunki miłości

Podarowałam Ci przestrzeń
Oddałam Ci miłość i sny
Podświadomość w ryzach
Utrzymuje wszystko

Nawarstwia się i piętrzy obawa
Jesteś obok ze mną i przy mnie
Za Twoim cieniem podążam
Im więcej czasu tym mniej chwil

Nie omijaj namiętnych oka mgnień
Całuj mnie całuj i kochaj jak nikt
Tracąc czas na głuchą ciszę martwą
Póki wiosna w sercu jeszcze się tli

92 603 wyświetlenia
880 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!