Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyliczanka

Podał mi rękę i w tańcu obrócił mnie lekko
W rytmie muzyki szczęśliwe spojrzenie topiłam
Z mojego nieba w jednej chwili zrobił piekło
Wtedy po raz pierwszy zakochana byłam...

Swoimi ustami moich ust dotykał śmiało
Pozwolił uwierzyć znowu sercu pękniętemu
Sprawił, że ono biedne znowu pokochało
Wtedy siebie mężczyźnie oddałam drugiemu...

Kolejnym razem już serca nie słuchałam
Chciałam cielesne ukoić pragnienie
Jednakże nie wiem dlaczego się bałam
Wtedy po raz trzeci rozpaliłam płomienie...

I teraz z serca kochającego
Zostało takie puste tylko miejsce
Nie ma tu ze mną z tych trzech żadnego
Czyżbym czekała na czwartą wersję...

2551 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!