Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

podałam mu swój numer telefonu,
powiedziałam ciche „zadzwon’’,
może znajdzie dla mnie czas
i wyskoczymy gdzieś na kawę,
może zaprosi mnie na kolejną randkę,
i może zakocha się we mnie,
i będę najważniejsza przez dwa a i może
i może ale może
przez dwa może.

120 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
  • chrupcia

    12 May 2016, 21:35

    Życie mnie nauczyło, żeby się nie nastawiać, bo jak się nastawisz to źle na tym wyjdziesz.