Menu
Gildia Pióra na Patronite

~

Podaj rękę
kochany
przeniosę cię tam
gdzie woń kwiatów
ukołysze zmysły

W przestworzach
uczuć
nie miejących granic
ukażę rozkosz
naszej namiętności

Z pod powiek
uśpionych dni
nadam nowe
znaczenie
kolejnym oddechom

Skrzydłem miłości
obejmę
oplotę
byś nie musiał się martwić
o jutro i wczoraj…

49 607 wyświetleń
440 tekstów
161 obserwujących
  • Adnachiel

    17 January 2013, 09:55

    Genialne!

  • Pechowa_

    10 January 2013, 14:31

    Przepiękny wiersz...

  • miramija

    10 January 2013, 08:20

    Skrzydła miłości, które nadają życiu sens i dają bezpieczeństwo... piękny wiersz... pozdrawiam :)

  • agniecha1383

    10 January 2013, 01:19

    cudny...pozdrawiam