Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podaj mi swą dłoń... nie pozwól odejść
Nie zamykaj serca przede mną
Kochałeś mnie
Kochałeś mocno
Obiecywałeś aż po czasu kres
Nie wierze że zapomniałeś...
Tyle już czasu straciliśmy
Tyle dni przeminęło bez siebie
Po co tracić więcej ?
Chcę znowu do ciebie się uśmiechać
Trwać w twych objęciach
Widzieć szczęście w twoich oczach

Podaj mi swą dłoń... nie pozwól odejść
Zaczaruj mój świat od nowa
Gdzie drzewa były niebieskie
A trawa różowa
Gdzie byłeś mym królem
Ja twą królową
Zaczaruj mój świat od nowa

Podaj mi swą dłoń... nie pozwól odejść
Zetrzyj z mej twarzy łzy
co płyną strumieniem
Poskładaj serce pęknięte

Podaj mi swą dłoń... nie pozwól odejść...

8462 wyświetlenia
73 teksty
8 obserwujących
  • misiek45

    5 February 2013, 00:49

    Piękny pełen romantyzmu i emocji-pozdrawiam:)

  • Odchłań

    4 February 2013, 22:42

    moja od dawna wyciągnięta ... lecz czy ją uchwycisz ?

  • zlo282

    4 February 2013, 22:23

    podaj dlon zatem

  • Odchłań

    4 February 2013, 22:20

    ale wiesz ze w tańcu podaje się dłoń ...

  • zlo282

    4 February 2013, 21:48

    ta chodzonego :)

  • Odchłań

    4 February 2013, 21:33

    chłopaki nie płaczą ... zatańcz

  • zlo282

    4 February 2013, 21:31

    a co mam plakac??

  • Odchłań

    4 February 2013, 21:29

    taaak śmiej się ... :)

  • zlo282

    4 February 2013, 21:22

    Jak ty cos napiszesz :)