Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kryształowe

Podaj mi rękę
Choć, zaprowadzę Cię przez życie
Spójrz tam, widzisz jak pięknie rosa błyszczy
Z góry słowik śpiewa, melodię Ci znaną
W powietrzu zapach kwiatów unosi się wonny
Otwórz oczy
Widzisz słońce świeci
Odcienie mroku odpycha daleko
Nie bój się, ja jestem tu obecna
Dotknij serca, niech ono szalenie bije
Obejmij ducha, poczuj jego moc rześką
Poczuj,
Ja jestem tuż obok
Czuwam, staram być obecna
Ja, Twój cień
Śnij słodko Lilijko Cudowna
Niech nikt nie obudzi Twojego szczęścia

11 240 wyświetleń
62 teksty
26 obserwujących
  • bogini

    28 December 2011, 15:02

    dziękuję za opinię :)

    Pozdrawiam :*