Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeśli chcesz

lukaajka

lukaajka

Podaj mi dłoń, przeprowadzę cię przez życie.
Jeśli chcesz, pomogę tobie pokonać każdy strach, lęk, obawę.
Jeśli chcesz, pokaże ci jak żyć, mimo że nie wiem do końca jak.
Jeśli chcesz będę kochać cię jak nikt inny na świecie.
Pójdź za mną, udowodnię ci, że było warto.
Nie zawiodę cię, jeśli jendak tak odejde spokojnie, bez lęku, strachu i obaw.
Jeśli chcesz pokaże ci co to jest miłość, ta prawdziwa, nie wymuszona przez społeczeństwo, ta dobra.

7218 wyświetleń
77 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!