Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Po drugie

podaj mi dłoń
kiedy już jesteś obok
nie odchodź znowu
tłumacząc że jeszcze nie teraz
tak bardzo chciałbym wsłuchać się w ciszę
z zamkniętymi oczami
odnaleźć to co przeczuwam
owiń mnie swym szalem
chłód przestanie dokuczać
dokądkolwiek idziesz
jesteś teraz tutaj
dla mnie
gdybym miał urodzić się na nowo
i znowu popełniać błędy
chciałbym mieć tą jedną nadzieję
że cię spotkam
że jesteś

15 310 wyświetleń
144 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!