Menu
Gildia Pióra na Patronite

[raj]

podaj mi dłoń
cicho ...
bez słów

chcę poczuć
twych oczu zieleń
i czerwień warg

zatapiam swe usta
w nektarze
niedościgłej doskonałości

krople potu
dreszcz
eden ...

159 499 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • awatar

    12 October 2010, 13:46

    trzecia zwrotka nic nie mówi, wprost przeciwnie, pozdrawiam

  • Nutka67

    12 October 2010, 10:02

    Bardzo interesujący.
    Pozdrawiam.