Menu
Gildia Pióra na Patronite

matrioszki

pod wieloma warstwami pozorów
skrywają się pokrzywdzeni mali ludzie

- królowa pszczół

4091 wyświetleń
43 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!