Menu
Gildia Pióra na Patronite

niepewność

pod twą nieobecność
serce lodem skute
tęsknota
w łzę zamieniona
płynie po twarzy
w głąb duszy

pod twą nieobecność
serce drży
jak liść na wietrze
powiedz mi
teraz powiedz

kochasz mnie jeszcze

31 412 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • Rikitikitawi

    31 August 2017, 23:24

    I pewnie był zawsze, więc skąd ta niepewność? ;)

  • 31 August 2017, 20:15

    masz rację,jest taki ktoś :)

  • Rikitikitawi

    31 August 2017, 19:11

    Nie wierzę...
    Na pewno ktoś..