Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Pod srebra niebem "

" Pod srebra niebem"

Gwiazdy nas przytulają...
Historie nocy nam opowiadają...
Uśmiechają się do nas radośnie...
Przy tej pięknej wiośnie pełnej nadziei.
Pragną byśmy wartość nowemu dniu
Nadali sami i byśmy tego dnia nie zapominali i delektowali się nim...
Więc marzymy, tworzymy i na spokojne
Sny po cichu liczymy.

22:50
Nocne rozmowy pod niebem pełnym gwiazd. Przyjacielu dla Ciebie...

281 631 wyświetleń
2731 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!