Menu
Gildia Pióra na Patronite

spóźnionym

pod skórą głęboko chowam
to czego wypowiedzieć nie zdołam
bo czas za szybki
bo trudne słowa
nadziei niedobitki
bo obolała głowa...
ja jestem sobą i
nie żałuję błędnych chwil
mimo marzeń co teraz w pył
zmienione... Jam jestem spóźnionym,

15 094 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!