Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

bajdewind

bajdewind

Pod skórą czuję strach, jak wrze w moich żyłach.
Stojąc tak za dnia, ledwo się na nogach trzymam.
Próbując wszystko spajać, łączyć - nie dzielić.
Udając, że w porządku - nie mając już nadziei.
Płaczę na sucho, bo więcej już na nic mnie nie stać.
Za drogie te życie, żeby teraz po prostu przestać.

23 512 wyświetleń
218 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!