Menu
Gildia Pióra na Patronite

Melodia miłości

Pod osłoną nocy, niebem pełnym gwiazd,
gdzie światło pełni pożerało ciemność
przyszła do mnie miłość, we śnie,
przyjrzala mi się ciepłym spojrzeniem
a do ucha wyspiewala mi pewną melodię,
której takt wyznaczało Twoje imię.

Do dziś moje serce kołacze
w rytm tej samej piosenki.

22 075 wyświetleń
187 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!