Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

" Srebrny blask "

Pod nocnym niebem
W srebrze Twych oczu
Morze gwiazd dostrzegam
Ulegam iluzji to boli
Rozum analizuje
Serce szwankuje
Jak mu powiedzieć
Przestań bić szybko
To tylko miraż senny
On nie jest Ci wierny...
Serce łzami wypełnione
Piękne uczucie stracone?
Tyle nadziei w oceanie tonie
Mogą pomóc tylko ciepłe dłonie
Za późno...cicha i ciemna noc.........

21.10.2021
21:21

281 593 wyświetlenia
2731 tekstów
35 obserwujących