Menu
Gildia Pióra na Patronite

po co ten bilet we dwie strony

pod liśćmi zwoje
jak cienie
nieodpowiedzialne za swoje
posunięcia

oczy widzą
zawsze mniej
jak czyn bez motywacji
jak myśliciel w uniformie

czasami nie odróżniam
przyczyny od skutku
jestem marzycielem
czy jestem marzony

12 954 wyświetlenia
199 tekstów
7 obserwujących
  • słońiczka

    29 June 2014, 15:57

    Ostatnie słowo powiem:
    'Dusza nie zna pojęcia czasu, ale dokumentuje rozwój. '

  • słońiczka

    29 June 2014, 15:43

    Jak chcesz. Ja też nie lubię robić na czas.

  • słońiczka

    29 June 2014, 15:39

    Jak wolisz. W całej historii argumentu, nikt nigdy nie ma kompletnej racji.

  • słońiczka

    29 June 2014, 15:30

    Jak wolisz.

  • słońiczka

    29 June 2014, 15:27

    Nie w dzisiejszych czasach.

  • słońiczka

    29 June 2014, 15:26

    Ten w jedną zawsze woła o więcej.

  • słońiczka

    29 June 2014, 15:06

    Dziękuję.

  • Janya

    29 June 2014, 14:52

    Bardzo dobry wiersz. Pozdrawiam