Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Pod koronami zielonych dębów
schowała się miłość
wystraszona z sinymi ustami
na ziemi brakło miejsca
do nieba za wysoko

ludzie zadzierają do góry głowy
- to ci niekochani
z kamieniami w rękach

18 454 wyświetlenia
102 teksty
40 obserwujących