Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pod gruszą

Pod gruszkowym drzewem
Zakochane serca
Oparte umiłowanie
Uśmiechy barwne
Spojrzenia zrozumienia
Dotykiem dłoni
Oplatam twoją szyję
Delikatnie przylegam
Przyjemne zadowolenie
Milimetry w bliskości
Oddechy gorących zbliżeń
Owocowe połączenie ust
Pocałunkiem witaminowym.

19 717 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących