Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pod gasnącymi latarniami wiśni
Zrywałam
Pocałunki czerwone
Ustami rozgniatałam
Przeszłość
Z miąższu piersi
Sok kapał
Na uda rozchylone zielenią

15 090 wyświetleń
80 tekstów
22 obserwujących
  • finezja

    19 November 2011, 21:28

    Pozdrawiam Piotrze serdecznie:)

  • marka

    19 November 2011, 19:17

    Bardzo zmysłowe i piękne.
    Pozdrawiam.

  • finezja

    19 November 2011, 09:44

    Dzięki:)

  • Pytia

    18 November 2011, 23:29

    miły erotyk