Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pod Drzewem.

Pod drzewem
wszystko jest inne
- zielone
myśl i głowa
mniej w deszczu
tonie

Pod drzewem
prawie jak w domu
- pod mostem
lecz tutaj
tutaj czuję się jakoś
gościem...

Pod drzewem
ludzie sobie są
bliżsi
nie wiem dlaczego
być może
że cichsi

81 586 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    5 August 2015, 22:55

    Może gdyby nie był naturalny, to i wiersz byłby lepszy, profesjonalny :)

  • Alfa Centauri

    28 July 2015, 20:55

    666 tekstów - wow:D
    Bardzo dobry wiersz, a ostatnia strofa - mistrzowska.
    Pozdrawiam:)

  • Papużka

    28 July 2015, 09:49

    :)

    Pod drzewem
    jeśli się postarasz
    usłyszysz każdy listek...

  • onejka

    27 July 2015, 23:08

    Drzewo wiele gałęzi ma,
    schronienie da

    durny rym, za to wiersz nie