Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sercem

Pod błękitnym niebem
dotknij mnie swym sercem.
Odnajdźmy swój eden,
Ciebie chcę, nic więcej.
Dam Ci całą siebie.
Przez życie za ręce
przejdziemy a rdzewieć
szczęściu nie da serce.

561 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!