Menu
Gildia Pióra na Patronite

BIAŁO

Poczułam pomarańcze,
aksamitu okrycie.

Na chwilę znów zasnęłam,
zapomniałam życie.

Szczęśliwie ukryłam się dzisiaj przed losem.

Zaczynam Ci wierzyć i iść za Twym głosem.

… że się zagubię - tego się boję,
że czar zaraz pryśnie,
ja znów zrobię swoje.

Przypomnę prawdę,
spoliczkuje za naiwność
tą najbardziej winną.
Właścicielkę mojego odbicia w lustrze.

5435 wyświetleń
45 tekstów
1 obserwujący
  • onejka

    27 June 2013, 23:01

    Lęk przed zranieniem, paraliżuje...świetnie napisane