Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poczułam...

Poczułam coś
chyba
bo nic "na pewno"
Rozkładam ręce niczym skrzydła...

Poczułam coś
ale wiem
że ty nie
Spadałam mimo piór przy dłoniach

Poczułam coś
i co z tego
płonę
od oskarżycielskiego spojrzenia

Poczułam strach
i poddałam mu się
a teraz
z perspektywy kibica
Twoje oblicze
chłonę...
nienasycone.

21 549 wyświetleń
318 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!