Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Poczuj mnie,
Przy kości,
Na skórze
W miejscu do którego od dawna nie zaglądał nikt.
W zimnym spojrzeniu,
W słowach których nie wypowiada się
na głos.
W ciszy wykrzykującej
najgłębiej skrywane tajemnice.

Poczuj mnie.
W deszczowym poranku,
Letnim zachodzie słońca,
W nocy której księżyc nie pozwala spać
W każdym kłamstwie,
Każdej namiastce nadziei,
zaoferowanej przeze mnie

Poczuj mnie.
Aż do bólu

12 347 wyświetleń
98 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!