Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poczuć wiatr we włosach
Jak dotyk Twej dłoni na mej twarzy,
Tak lekki jak łza spływająca po mym gładkim policzku
Gdy dowiedziałam się że Nas już nie ma...

3526 wyświetleń
34 teksty
8 obserwujących
  • awatar

    14 September 2010, 18:52

    to jest ładna treść, w tej formie zaimki osobowe przeszkadzają w odbiorze, pozdrawiam

    Poczuć wiatr we włosach
    i dotyk dłoni mej twarzy,
    lekkie jak łzy spływające po policzku
    wczoraj dowiedziałam się że Nas już nie ma...