Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Dla Was

Poczęłaś we mnie nowe życie
Ono jeszcze dojrzewa
Budzi się ze snu
A to zawsze jest szokiem

Mara powoli mija
A świadomość, że nie była zbyt piękna
Upaja spokojem i nadzieją

Jest jeszcze lęk
Widmo fałszywego snu
I niedowierzanie, że można być szczęśliwym
W rzeczywistości, której się tak obawiano

81 756 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących