Menu
Gildia Pióra na Patronite

1 listopada.... refleksje

Poczekaj! Zbyt szybko idziesz!
A ja chciałbym iść razem z Tobą.
Patrzysz z góry, więcej widzisz
To pokaż mi, jaką iść drogą.
Dzisiaj, gdy patrzysz z wysoka
I szczęściem zamglone masz oczy
Droga przed Tobą ściele się szeroka
I krew z ran troski już nie broczy...
Otrzyj łzy życia i spojrzyj uśmiechem
Jak uśmiechem witałaś każdy życia dzień
Niech teraz wszystko będzie echem
Niech każdy cień życia schowa się w cień.

634 wyświetlenia
14 tekstów
0 obserwujących
  • RozaR

    9 November 2015, 01:14

    Naturalnie - że nie Chrystus - sorry.

  • RozaR

    8 November 2015, 19:11

    Pozwalasz se tak bezpośrednio do Chrystusa ,,. Otrzyj łzy życia i spojrzyj uśmiechem "