Menu
Gildia Pióra na Patronite

poczekaj
powoli idę
oddechu brak i serce
chce wyskoczyć oszalałe pędem
muszę wstrzymać czas
oddech wyrównać puls
uspokoić serce
możemy tutaj przysiąść
w cieniu starej śliwy
to kwiaty dla ciebie
i butelka wina
nie musimy się spieszyć
ważni dla siebie tylko
dłoni drżących
ust rozchylonych pragnieniem
wieczór pastelą barwi pejzaże
nikt na nas nie czeka
prócz nas

15 276 wyświetleń
143 teksty
8 obserwujących
  • kuloodporna

    27 January 2021, 21:23

    To jest fajne......."nikt na nas nie czeka
    prócz nas "........mhm bardzo na tak.....:)

  • 27 January 2021, 21:11

    Tak ładnie i romantycznie no i to winoooooo :)))

  • 27 January 2021, 20:36

    Piękne ....
    czytając poczułam się zaproszona na tę ławeczkę.