Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiatr

Poczekaj na mnie mój wietrze
ja dojdę do Ciebie gdy zechce.
Gdy zechcę za Tobą zostawię
wszystkie ciekawe mniej wiersze.
A Ty je bryzą upiększysz i posortujesz co lepsze.
Za Tobą zostawię mądre myśli,
A one nauczą Twe wiatry,
więc czekaj na mnie mój wietrze
chcę pozostawić za Tobą swe wiersze.

3991 wyświetleń
24 teksty
2 obserwujących
  • awatar

    17 June 2010, 23:42

    "ja dojdę ... gdy zechcę" /2 wiersz - ja zechcę, on zechce/, może lepiej "z Tobą", za Tobą to jak za stołem, ale może się mylę +:), pozdr.