Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łańcuch...

Poczekaj jak zbiorę
każdą łzę z podłogi
zanim zamarzną
moje palce od zimna

Nawlekę je na nić
jak najpiękniejszy
łańcuch na choinkę
gdzie potem usiądę

Przytulona do Ciebie
by wypełnić płuca
słodkim zapachem
nadchodzących świąt...

4.12.2018

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Cris

    7 December 2018, 14:55

    Pięknie utkany..
    Pozdrawiam:)

  • 4 December 2018, 20:38

    Ładne.
    Pozdrawiam. :))

  • onejka

    4 December 2018, 14:24

    ale szczęście w tych wersach ! :)

  • fyrfle

    4 December 2018, 13:18

    dobrze, że mężczyźni nie płaczą łzami.