Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poker

Po co były słowa "kocham cię i "będę czekać"

wiesz jaki ja jestem, nie będę patrzył jak czas mi ucieka

znajdę inną i dam jej to szczęście

znajdę inną a ty przy innym płakać będziesz

już nie widzę ciebie kiedy patrzę w swoją przyszłość

mieliśmy wspólne marzenia ale każde z nich już prysło

kiedyś widziałaś w moich oczach tą miłość i prawdę

dziś zobaczyła byś tylko czystą złość i pogardę

miłość można po angielsku zamknąć w czterech literach

związek porównać do gry w karty i zebrać kolor jak w pokera

postawiłem w tej grze wszystko licząc na pełną wygraną

ale ty blefowałaś i przy innym graczu budzisz się teraz co rano

5838 wyświetleń
49 tekstów
10 obserwujących
  • czystakartka

    20 June 2010, 03:43

    Wielki plus bo dany przez Ciebie :)

  • czystakartka

    14 June 2010, 18:40

    dziękuję dziewczyny

  • 14 June 2010, 13:36

    Miłość jak poker, smutne, szczególnie dla przegranego. Pozdrawiam Marcinie :)

  • topik

    14 June 2010, 09:05

    mi też