Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zabawa

Pociągam za sznurki
będąc swoim bogiem
będąc swoją wiarą i nadzieją
ufam sobie bezgranicznie
lepiej być mi tu...żywym
niż w niebie umarłym
zakręcona ta miłość
co duszy mej nie ogrzewa
każdego dnia gubię
coś po drodze
bawię się moim sercem
szlak złamanych serc
w mej dłoni
magiczne rany
to jest jak mała śmierć
zagubiona w czasie
w miłości przebraniu
przecinam mą duszę
i cicho odchodzę.

https://www.youtube.com/watch?v=SwCZAbYWwUc

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • Moon G

    1 May 2018, 19:45

    Fajne, ale wyczytuję, że wiara tylko w siebie przysparza o złamane serce ...