Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 25 November 2021

bo marzenia zamarzają w chłodzie słów

pochowałeś żywcem
upchnąłeś
w każdy zakamarek niepamięci

serce
też pewnie było winne
tej śmierci

83 942 wyświetlenia
973 teksty
64 obserwujących